maandag 4 oktober 2021

Tussen de regels door

Volgens een vertegenwoordiger van Facebook, heeft het bedrijf via haar platform niet de bestorming van het Witte Huis gefaciliteerd en gemotiveerd. Een aantal medewerkers van FB heeft dat gesteld. Maar dat is dus volgens de directie niet het geval. FB heeft in mijn beleving alleen de anti-Trump sentimenten (inclusief het nepnieuws) toegelaten op haar platform en de kritiek op de Democraten verwijderd als zijnde spam en nepnieuws. Dus....
De Pandora Papers hebben onder meer onthuld dat ook CDA minister Wopke Hoekstra gebruik maakt van manieren om geld naar belastingparadijzen door te sluizen. Grappig hoor als ik namen als Poetin, koning Ammehoela Abdoellah, Tony Blair, diverse (ex-)presidenten, beruchte Maffia leden en meer van die corrupte kopstukken hoor en dan die van Wopke Hoekstra. Wopke, dat iele haast timide boekhoudertje van Mark Rutte. Je moet niet verbaasd kijken, wanneer blijkt dat dankzij Hoekstra's inzet nog veel meer Nederlandse politici en rijken, c.q. leden van de Verenigde Oplichters Club, de weg naar hun paradijs gevonden hebben.
Toen vorige week Pieter Omtzigt  Hoekstra noemde werd Rutte boos. Wopke was niet aanwezig tijdens het debat en kon zich niet verweren, aldus Rutte. Waarop Omtzigt heel rustig reageerde met : "Meneer Rutte, u heeft twee weken over mij gesproken, zonder dat ik me kon verweren."
Wie gevaccineerd is mag in het buitenland het nieuwste coronavariant gaan ophalen, om dat vervolgens hier heel legaal te gaan verspreiden. Tenminste, zo lees ik de coronamaatregelen aangaande het reizen. Is het de bedoeling om niet gevaccineerden legaal te besmetten? Ik zou het haast gaan denken.