dinsdag 1 oktober 2019

Boeren protesteren

Ik sta achter de boeren. Men moet eerst de echte grote vervuilers aanpakken. Het is zo langzamerhand chaotisch aan het worden in Nederland. Gisteren had ik het over mijn financiën, die aangaven dat er voor mij als gepensioneerde enkel achteruitgang te bespeuren is. Maar dat geldt niet alleen voor mijn financiële situatie. Maatschappelijk en financieel gaan we achteruit. Vind ik.
Men wil het aantal veehouderijen verder terugdringen. De consumptie en daarmee de productie blijft wel op niveau. Hoe dan? Er gaan stemmen op om de ontstane tekorten uit Oekraïne te importeren. Of wel het zogenaamde milieuprobleem wordt gewoon even verplaatst. En vergroot, wat dat spul moet wel naar hier getransporteerd worden. Uiteraard zal dit ook weer te maken hebben met politiek om het corrupte land hoe dan ook bij de EU te krijgen. Ook ik zeg : "....liever een koe die pist, dan het gezeik van een drammende veganist /milieuterrorist..."
Nederland gaat dus ook nu weer zijn eigen straatje schoonvegen. Zoals ons land dat vaker doet met het ongewenst afval. Dat dumpen exporteren wij naar landen, waarvan we heus wel weten dat het overgrote deel daar in het milieu zal verdwijnen. Net zoals al die financiële hulp daar 'spoorloos' verdwijnt.