donderdag 17 oktober 2019

Uit het nieuws

Ik wilde deelnemen aan een onderzoek van geneesmiddelen tegen geheugenverlies. Maar ik vergeet het iedere keer weer. Mijn geheugen trainen vergeet ik trouwens ook telkens.
Ik las dat de schade aan de beschadigde deurtjes van het Gronings Provinciehuis ruim 13 duizend euro bedraagt. Zoveel? Ja, maar dat is dan inclusief een warm buffet en een presentje voor al het Provincie personeel ter viering van het herstel. Het voorstel de renovatiekosten van het hele gebouw ook in de eis op te nemen is na intern overleg met een krappe meerderheid van tafel.
Rutte stak in Rotterdam zijn hoofd om de hoek en riep : "Ik vind dit onacceptabel!" Zo, die maffe Turken die meenden ook hier te moeten gaan vechten tegen protesterende Koerden, schrokken zich een fez en stopten direct hun agressie. Nu Erdogan nog. Altijd maar weer die islamieten die oorlog (willen) voeren of luidt toeterend de straten terroriseren.
Na het laatste nieuwsitem waarin gemeld wordt, dat er stakingen dreigen van personeel in de zorgsector vanwege o.a. de hoge werkdruk en de lage beloning, volgt een reclamespot waarin mensen opgeroepen worden vooral in de zorg te gaan werken.