maandag 11 maart 2019

Zijn er ook verwarde vrouwen?

Het valt mij op, dat er telkens weer verwarde mannen in het nieuws zijn. Waarom is dat? Is het een kwestie van mannelijke hormonen? Ik ben zelf ook geregeld in de war, maar ik kan mezelf nog steeds uit de war halen. Dat komt omdat ik veel aan dhz'en doe. Haha!
Zijn er ook vrouwen die in de war zijn? Of noemt men die politica? Of burgemeester van Den Haag of Amsterdam? Een verwarde vrouw (= minister) vindt, dat er meer vrouwen in de top van het bedrijfsleven zouden moeten plaatsnemen. Die minister is duidelijk in de war; zoveel verwarde vrouwen zijn er niet? Of juist wel? Zijn vrouwen gewoonlijk in de war en vallen ze pas op als ze 'ontward' zijn? Ontwarde vrouwen lijken die dan op mannen?
Er is ook zoiets als wirwar. Dat schijnt ook erg te zijn, als je dat hebt. "Mijn gewirwar?!", riep de Indo jager eens toen hij een wild zwijn zag.
Fenna, een Friese teef, is ook vaak in de war. Dan blaft of gromt ze, terwijl ik niets hoor of zie. Gek beest. Zoals gezegd en bekend ben ik ook soms in de war en doe of zeg ik vreemde dingen. Maar tot nu toe ben ik niet in het nieuws geweest, laat staan opgepakt.