donderdag 7 maart 2019

Nederland een paradijs

Velen beschouwen ons land als een waar paradijs. Grote bedrijven betalen weinig belasting en mogen de boel vervuilen zonder te hoeven bijdragen aan een schoner milieu. Er zijn zelfs bedrijven in de chemische sector die beweren 'schoon' te zijn.
In ons land is het frauderen met uitkeringen en vertrekpremies een fluitje van een cent. Ons land is ook een paradijs voor de fabricage / teelt van drugs, drugshandel en witwassen. Voor illegale wapens en kinderporno kan men op het internet terecht. Afgewezen asielzoekers en / of illegalen mogen hier blijven, krijgen geld, eten en onderdak. En anders verdwijnen ze in de criminaliteit. Criminelen hebben hier vrij spel. Ze lachen om menige straf. Celstraf wordt beschouwd als een kort, verzorgd verblijf om op adem te komen en van celgenoten te leren van hun fouten.
En we zijn bereid veel in te leveren om het vooral mensen met een migratie achtergrond naar de zin te maken. Vanwege het recht van vereniging laat men in ons land zelfs politieke partijen toe, die anti-Nederland(ers) zijn. Zolang de leden ervan maar niet op een motorfiets gaan rondrijden, want dan grijpt Justitie in.
Gelukkig hebben we hier ook nog molens, tulpen, bossen, heidevelden, stranden (behalve in de zomer) en wegen die naar soortgelijke paradijzen leiden.