donderdag 21 maart 2019

Democratie en discriminatie

Je zou verwachten dat de FvD na de enorme winst straks flink wat in de politieke pap te brokkelen zal krijgen. Helaas zijn de geluiden na deze verkiezingen al weer anders. De meeste stemmen gelden dus niet en de FvD wordt door de gevestigde orde op voorhand uitgesloten, gediscrimineerd.
Opvallend zijn weer de randverschijnselen rond deze verkiezingen. Er is veel te weinig objectiviteit bij de (NOS NPO) 'deskundigen', waarvan de meesten zeggen de uitslag niet te (willen) begrijpen. Slechts sporadisch hoor ik over een ontevreden kiezer, die het huidige regeringsbeleid afkeurt en via de FvD en GL een signaal afgeeft.
Bij de toekomstverwachtingen op het gebied van regeren en samenwerken hoor ik niemand van de politieke deskundigen iets zeggen over het 'discrimineren' van de stemmers op de FvD. Men komt weer met de oude plaatjes, waarin zelfs de VVD eventueel met de SP gaat samenwerken om de FvD en de PVV uit te sluiten.
De NOS weet mij zelfs te vertellen dat ik als FvD stemmer laag opgeleid ben. En ik maar denken dat stemmen geheim is. Waarom presenteert de NOS dit soort verzonnen shit? Volgens mij louter uit rancune, linkse stemming makerij. De democratie maakt geleidelijk plaats voor een aristocratie, waarin enkel de gevestigde partijen de dienst uit (willen blijven) maken inclusief de bijbehorende nationale media.
Ik heb de uitslagen van de Tegenpartij en de Partij tegen Enge Buren helaas gemist.