dinsdag 31 juli 2018

Wraakoefening

Als het inderdaad zo is, dat de aanslag op de fietsende toeristen een wraakoefening is, dan is uiteindelijk toch gebeurd wat velen al verwacht hadden. Ons land is zich gaan bemoeien met het islamitisch gedonder en moet daarvoor boeten. Oog om oog, tand om tand.
Ik vraag me nog steeds af hoeveel onschuldige mensen het slachtoffer zijn geworden van de bombardementen van onze F16's. De regering hult zich in zwijgen en doet voorkomen alsof de inzet geen slachtoffers maakt.
Velen denken dat in Syrië tegen de huidige president, Assad, gevochten wordt. Maar dat is niet correct. Het betreft een oorlog tussen islamitische geloofsgroeperingen, die feitelijk geen grenzen kent. Vandaar de bemoeienis van landen als Iran en Saoedi-Arabië.
Ook in India (ingesloten door islamitische landen) is er strijd tussen gelovigen. Daar wil de voornamelijk Hindoestaanse bevolking de islamitische inwoners (Bengalen) het land uitzetten. Ook daar een oorlog met weer islamieten. Die begon overigens ruim 1000 jaar geleden, toen islamieten de hindoes in India onderwierpen. De laatste decennia is de zware criminaliteit in dat land fors gestegen, wat toegeschreven wordt aan het islamitische deel van de bevolking.