woensdag 4 juli 2018

Leugentje om bestwil?

Toen ik vorig jaar min of meer overvallen werd door de vergeten APK keuring, had ik ook even contact met een filiaal van een landelijk garagebedrijf. Ik kon op zeer korte termijn een afspraak maken en dat deed ik natuurlijk. Ik werd dezelfde dag nog teruggebeld. Mij werd toen verteld dat de afspraak verviel, omdat de kampeerbus niet op de brug zou kunnen vanwege de beperkte hoogte van het pand. Net zoals onlangs bij een andere garage het geval is.
Toen ik dit jaar on line weer een APK afspraak wilde maken, koos ik uit nieuwsgierigheid voor dezelfde vestiging. Wat bleek? Ik kon daar met de bus terecht! Voor alle zekerheid heb ik toch maar een ander filiaal in dezelfde regio geselecteerd. Daar is de bus toen apk gekeurd. Ik ben toen zo brutaal geweest even bij de receptie te informeren naar dat andere filiaal. Meneer was erg verrast en zei dat hij daar geregeld kwam en dat daar gewoon bestelbussen, ook L2H2, onderhouden en gekeurd worden en dat het pand helemaal geen verbouwing ondergaan had. Oeps, wat erg!
Wat ik vorig jaar vermoedde was, dat men een andere afspraak over het hoofd gezien had en mij met een leugentje had afgezegd. Dat filiaal heb ik maar voorlopig van mijn lijstje geschrapt. Totdat er een andere receptionist is.