maandag 9 juli 2018

Vroeg op

Voor de maandag was ik tamelijk vroeg op. Ik was rond 05.00 uur klaarwakker! Ik ben maar wat blijven liggen, want ik durfde zo vroeg Fenna niet mijn hoofd te laten zien. Het arme beestje zou zich een hoedje kunnen schrikken of heel hard gaan blaffen. 't Is immers een Friezin.
Een lange dag biedt meer mogelijkheden. Ik heb na het bekende ochtendritueel de bedrading van de speakers weggewerkt. Daarna heb ik de stofzuiger door de bus gehaald. En toen gelijk maar even naar binnen gelopen met dat zuigapparaat. Later heb ik de antenne van de bus wat ingekort. Die was erg lang, maar een scherpe tang doet wonderen; hij is 30 cm korter. Vanwege de lengte zwiepte de antenne overal tegenaan, met gevolg dat ie schuin achterover ging staan. Ik zette hem telkens weer rechtop, maar die stand was van korte duur. Op het restant heb ik een dopje gefabriceerd.
Op de beide stoelen hebben we covers geplaatst, zodat de bekleding mooi blijft. Ik zag op beide een paar vlekken zitten, locatie tussen de benen (geen vragen aub!) en heb ze daarom maar gewassen. Ik heb de bus wat opgeruimd en ben na de lunch even heen en weer geweest naar de loods. Na terugkomst heb ik iets gedaan op het gebied van beveiliging. Daar mag ik helaas geen details over kwijt.