woensdag 18 januari 2023

Op oorlogspad

Wopke Hoekstra en Mark Rutte zetten hun schreden op het oorlogspad voort. Ze willen dat de VS Patriot raketten aan Oekraïne levert. Er zijn volgens dit tweetal niet genoeg Oekraïense en Russische slachtoffers gemaakt. De Duitsers zijn daarbij hun handlangers. Als ik Duitsers met een oorlog combineer, dan komt het woord 'Moffen' weer bij me opdagen. En als ik dan aan Moffen denk die Nederlandse vriendjes hebben, dan denk ik aan NSB'ers. In dit geval dus Hoekstra en Rutte. Duitsland heeft sinds 1945 al weer een zeer grote wapenindustrie opgebouwd. Het land verdient er grof geld mee. De Jodenhaat heeft Duitsland gedelegeerd naar de Arabieren. Die kopen veel Duits wapentuig.
Gelukkig zijn niet veel lezers bekend met de Patriots. Het is een complex systeem, dat niet zomaar bediend kan worden. Komt bij dat ik zeker weet, dat Amerika nooit een compleet systeem zal leveren. Vanwege het risico dat het in handen kan vallen van Rusland. Een incompleet Patriot systeem heeft nauwelijks slagkracht. Net een fiets zonder ketting of wielen. Ik vind het erg triest dat Nederland sinds de komst van Mark Rutte zich zo oorlogszuchtig opstelt. Oekraïne is aan de verliezende hand (in dit geval : geen nieuws is slecht nieuws) en alle hulp verdwijnt in een corrupte, bodemloze put.
Deze bewindslieden kunnen zich beter inzetten voor het eigen land. Er is in Nederland sprake van een groeiende armoede, stress, polarisatie, veel te hoge inflatie, te kort aan Zorg, woningnood en slachtoffers die nog steeds wachten op hun ontvoerde kinderen, geld en renovatie / herstel van woningschade. En dan zijn er nog de covid slachtoffers. Een onderzoek komt er niet, want dan wacht de Staat een tsunami aan schadeclaims. Waar blijft de vrede?