maandag 23 januari 2023

Gewoon hier

Hallo, hallo! Wat een weekend!
- Er was weer een schietpartij in Amerika; just an ordinairy day in the States.
- In Arkel is een leider van de IS opgepakt. Zo zie je maar weer, in Syrië enz. de boel bombarderen, terwijl de IS dankzij de open grenzen en onze zwakke beveiliging gewoon hier zitten. Niet dat er dan hier gebombardeerd moet worden, hoor. Er zijn hier heel veel louche figuren met de stroom echte vluchtelingen binnengelaten. Ik moet daarom soms lachen om de grenscontroles op Schiphol en andere vliegvelden. Aan onze buitengrenzen staan de deuren wagenwijd open, maar wie met het vliegtuig komt wordt streng gecontroleerd. Dat is toch dweilen met de kraan open?
- In Israël wordt gedemonstreerd tegen de regering. Aan het hoofd van Israël staat weer de corrupte Netanyahu, die ook misdaden tegen de menselijkheid begaan heeft en nog steeds begaat. Westerse oorlogsmisdadigers worden nooit gestraft.
- Als ik een andere dan gebruikelijke manier vind om iemand anders te genezen, dan mag ik die manier niet zomaar toepassen. Zelfs niet als arts met goedgekeurde medicatie. Waarom niet? Omdat de farmaceutische industrie aan mijn manier veel minder of misschien helemaal niets verdient. Om die reden is het covid virus alleen met de vaccins die de overheid voorschrijft te bestrijden. 
- "Het WEF is gewoon een praatclubje", volgens Rutte. Wel vreemd dat het praatclubje alleen wereldleiders kent. Ze zijn stuk voorstuk gekomen met hun eigen vliegtuigjes en worden beschermd door zo'n 5.000 politieagenten en militairen. Zo goed is hun vertrouwen in de medemens. Het WEF praat helaas niet over de armoede, de gezondheidszorg, de hongersnood enz. En het WEF spreekt met geen woord over al de rijkaards, die nauwelijks belasting betalen. Politici behoren naar hun volk te luisteren en niet naar een elite.
-Greta, de Zweedse Papegaai, Thunberg kon geen fatsoenlijk woord uitbrengen tijdens een spontaan interview. Ook papegaaien zijn soms de kluts kwijt.
-Toen men geheime documenten in het voormalige kantoor van D. Trump vond, bliezen de Dems de boel flink op. Nu geheime documenten bij Joe Biden thuis aangetroffen zijn, en vele dossiers en stukken meer, is het plots een minder erge kwestie. Ordinaire klassenjustitie dus van de Democraten.
- Zelensky blijft een clowneske leugenaar, die om nog meer wapens blijft roepen. Wapens waarmee zijn leger niet eens fatsoenlijk kan omgaan. Of zijn het weer bewuste killings om de Russen zwart te maken?