woensdag 25 januari 2023

Met kleine stapjes

-Om het witwassen tegen te gaan heeft de regering een wet in de maak. De Autoriteit Persoonsgegevens is niet blij met de wet. De wet maakt het banken mogelijk witwaspraktijken te ontdekken. De wet is na wijziging dusdanig, dat iedereen wat financiële mutaties betreft door de overheid gevolgd kan worden. Toeval of niet? Het WEF wil dat namelijk ook heel graag met de invoering van het digitale geld.
-Eveneens met kleine stapjes komt de oversterfte ter sprake. Men ( de overheid) wijst (weer / nog steeds) naar het coronavirus en de griep. Vreemd, want autopsies zijn er niet. De oversterfte kent vooral het verschijnsel van plotseling, onverwacht overlijden. Niet een dood na een langdurig ziekbed. Mensen gaan letterlijk spontaan tegen de vlakte. Omdat het niet in bomvolle stadions gebeurt, houden de staatsmedia zich koest. Men is als de dood voor claims, omdat met vrij grote zekerheid gesteld wordt, dat de oorzaak in de vaccins gezocht moet worden. Gelukkig is men in andere landen aanzienlijk opener over deze kwestie. Al laten bepaalde zoekmachines liever andere informatie zien, dan datgene waar ik om vraag. Het geeft te denken. Ze laten ook niets zien over verliezen aan Oekraïense kant, afgezien van burger doden. Aan de andere kant enkel nieuws over de verliezen aan Russische zijde toegebracht door het Oekraïens leger. Het valt me mee, dat ik nog steeds die andere websites mag vertalen in Nederlands of Engels. Men wijst graag naar landen met een dictatuur. Maar de Iraniërs, Chinezen, Noord-Koreanen enz. zitten hier gewoon in Den Haag en Brussel hoor.
-Over hoe dit kabinet te werk gaat. Met kleine stapjes naar de dictatuur. Afgezien van de Kamervoorzitter die structureel het kabinet in bescherming neemt en afbreuk doet aan de democratie is er ook sprake van ordinaire klassenjustitie : wel Baudet straffen, maar Kaag dus niet.