zaterdag 28 januari 2023

Jammer zeg

Geregeld hoor ik woke mensen zeggen : maar die criminelen zijn ook vaders hoor! Alsof dat hun criminele bezigheden goedmaakt. Die criminele vaders gooien net zo gemakkelijk hun partners en kids en anderen in de vuurlinie, die ze zelf veroorzaken. Ze geven hun kids ook het verkeerde voorbeeld. Die worden later vaak ook een gevaar voor de maatschappij.  Wat dat betreft is het net zoals met slecht functionerende politici. Die hebben blijkbaar ook weinig op met hun eigen gezin / familie.
Neem nou het politieke speeltje Klimaat. De politiek gaat excuses aanbieden voor de slavernij, maar kinderarbeid voor een quasi beter klimaat is geen enkel probleem. Die kinderen zijn de moderne slaven. Maar ach, excuses voor hen komen ook pas over een paar honderd jaar van en voor mensen die daarmee niets van doen hebben gehad.
Is er nogal wat kritiek op de Turkse bruiloften vanwege de overlast in het verkeer, de mensen uit Eritrea maken het nog bonter als zij een feest vieren. Zij slaan totaal los en worden zeer agressief. Ze zijn nauwelijks door de handhavers inclusief de politie in de hand te houden. Welkom in Nederland.
Volgens Rutte zal de linkse fusie tussen de PvdA en Groen Links leiden tot het plunderen van de schatkist. Volgens mij is die kist al een tijdje leeg, omdat de VVD, CU en D66 hem al geplunderd hebben. Niet voor eigen volk, maar voor nare vreemden. Over geld gesproken, Statenleden krijgen straks 16% verhoging. Tja, de politiek zorgt erg goed voor zichzelf. Nu de rest nog, want de armoede is flink gegroeid. Velen zitten letterlijk in de kou en missen dagelijks maaltijden. In plaats van 8 F35 jachtvliegtuigen te verkopen om hen financieel te steunen, geeft Rutte ze liever weg aan Polen voor de oorlog in Oekraïne. Een oorlog die niet de onze is en mensen hier straatarm maakt. Een oorlog, waar de mensen die het besluit genomen hebben hun gezichten nooit aan het front zullen laten zien. Zij jagen liever hun landgenoten de dood in. Jammer dat we dergelijke bestuurders hebben.