zondag 8 januari 2023

Naakt

Gisteren zag ik een paar mensen in hun blote pik op de tv rondspringen. Daar zat ik niet op te wachten. Dat mensen nudisten of naturisten zijn, is voor mij geen punt. Maar ik hoef er toch niet herhaaldelijk mee geconfronteerd worden? Maar misschien ben ik ouderwets. Net zoals ouderen met rode oortjes ooit reageerden op de naakte Phil Bloom. Maar ze keken wel reikhalzend uit naar een volgende aflevering van het programma Hoepla! Gaat men straks ook nog laten zien hoe ze seks hebben? Het gaat uiteindelijk om de kijkcijfers.
Over naakt gesproken : Een groepje vrouwelijke gasten van een naturisten camping had de gewoonte om stiekem naakt in een meertje / vijver te gaan zwemmen op een landgoed bij de camping. De eigenaar had hen al een keer daarop aangesproken, maar de dames trokken zich er niets van aan.
Toen er weer stiekem naakt gezwommen werd, ging de eigenaar eropaf. Bij de zwem- en spartelpartij aangekomen, kreeg ie van de vrouwen subiet de volle laag. Hij was een oude viespeuk, een gluurder enz. Om de boel wat te sussen begon een van hen plots vriendelijk te communiceren. Ze vroeg de eigenaar wat ie in de emmer had die hij droeg. Toen antwoordde de man gewoontjes en wijzend naar het water : "O, ik heb een paar dooi kippen die ik aan mijn krokodillen ga voeren."