woensdag 4 januari 2023

Mensonterend

Het is met de mondkapjesdeal net zoals met het onderzoek naar de ramp met MH17; de ware schuldigen (Oekraïne en Nederland vanwege het gevaarlijke luchtruim) blijven buiten beeld. Sywert van Lienden staat als hoofdverdachte te boek in de Mondkapjesdeal. Mededader en fraudeur Hugo de Jonge wordt buiten beeld gehouden. Hopelijk komt er ook een rechtszaak tegen De Jonge. Hij was de grote stimulator vanuit de regering / het ministerie, al ontkent hij dat.
Zelensky wordt ook de handen boven het hoofd gehouden. Zijn misdaden tegen de menselijkheid worden genegeerd. Net zoals die van een aantal Amerikaanse presidenten en Britse en Israëlische premiers. Ook Rutte heeft misdaden tegen de menselijkheid begaan. Ze komen er stuk voor stuk weg mee. Het wereldkompas heeft een verandering ondergaan : Noord, Oost, Zuid en Mensonterend. 
Een paar maanden geleden heb ik aan het kabinet vragen gesteld over de Toeslagenaffaire. Mij is toen beloofd e.e.a. uit de archieven te halen en daar een samenvatting van mij toe te sturen. Deze week ontving ik eindelijk een reactie :