zaterdag 9 oktober 2021

Stijgende cijfers

Zoals voorspeld door de wappie-deskundigen gaan de coronacijfers met het afnemen van de buitentemperatuur omhoog. Jammer dat men niets loslaat over het feit, dat veel gevaccineerden toch weer behoorlijk ziek worden. Ergens ook weer logisch, want het ligt (in bedekte termen) enkel aan de niet-gevaccineerden, volgens de overheden. Nog even en ik heb het virus uitgevonden in ons schuurtje. Haha! Ik krijg steeds meer het gevoel, dat gevaccineerden spijt hebben van hun stap. En nu zij de klos zijn, moet ik dan ook maar de klos zijn. Maar daar trapt Wimmie niet in. Ieder kiest voor zichzelf.
Zoals het er nu voorstaat is er een cyclus van allerlei prikken ontstaan. Gelukkig kan ik met slechts 1 antigriep prik zonder QR weer een jaar vooruit.
In Duitsland heeft men een gele button geïntroduceerd voor gevaccineerden. Tja, geel ding op je jas. Geel, de kleur van de haat. Het blijven Duitsers, hè? Hier gele polsbandjes. Toeval? Of een geschiedenis die zich aan het herhalen is? Want erg veel Nederlanders waren/zijn ook antisemitisch ingesteld.
Ik herinner me nog dat een bedrijf een (huids)kleurcode wilde invoeren in het bestand van uitzendkrachten. Dat mocht natuurlijk niet, dus gebruikte men de nationaliteit als selectiecriterium. Of wel : discrimineren kan op allerlei manieren gebeuren. Ook op positieve. Zoals met die buttons en polsbandjes.