woensdag 6 oktober 2021

Stellingen

Vanwege nepnieuws en manipulatie heeft Facebook zichzelf op non-actief gezet.
FB ontkent de aantijgingen, die gebaseerd zijn op interne stukken....

Volg de wetenschap. Niet de wetenschapper, want die is gekocht.

Zolang niet iedereen gevaccineerd is, blijft het virus bij gevaccineerden niet werken.

Ik las ergens : Verdriet gaat over het verleden, angst over de toekomst. Leef in het heden. 

Het begon niet met de gaskamers, maar met een politiek die de media beheerste, die bepaalde wat waarheid was, die kritiek en oppositie niet duldde, de natie in tweeën deelde en medestanders tegen anderen ophitste. En vooral met in wezen goede mensen, die blindelings die politiek volgden.

"F*ck Joe Biden!"klinkt het tegenwoordig in de Amerikaanse stadions en bij andere sportevenementen. Grappig, want de stadions liepen al half leeg vanwege BLM en de kneel down. Daar bleven voornamelijk Democraten als toeschouwers komen. Zouden zij nu "F*ck Joe Biden roepen"? 

Pas als de corona bijna voorbij is, regent het maatregelen. Om mij heen stort er van alles in elkaar. De woningmarkt, de economie, de kinderopvang, de zorg, de energievoorziening enz. Maar dat is logisch want een coronapas heeft de hoogste prioriteit.

Als Bennie Jolink zegt dat ik een achterlijke asociale wappie ben, dan vind ik dat niet erg. Ik heb liever dat Jolink zoiets zegt, dan iemand die niet aan de drank is en over een dosis gezond verstand beschikt. In het algemeen hecht ik weinig waarde aan uitspraken van mensen die al op jonge leeftijd aan de alcohol gegaan zijn. Hun denkvermogen heeft zich maar beperkt ontwikkeld. Ik heb met hen te doen.