zondag 13 september 2020

Jeukende handen

Deze camping doet ons denken aan een uit de jaren 90, waar we toen geregeld onze vrije tijd doorbrachten. Die camping was toen in opbouw. Deze camping is het weliswaar niet, maar in de operationele sfeer zien we toch wat parallellen. Het betreft voornamelijk details. Zoals een losse douchestang, een toiletpot die ontkalkt mag worden, een deur die klemt, een verdwenen wc-rol houder  enz. Kleine zaken, maar niettemin belangrijk voor een eerste indruk en het gebruiksgemak voor de gasten.

De entree kan ook verbeterd worden. Het is niet duidelijk, dat het de ingang van een camping betreft. In het algemeen zouden wij zo links en rechts best eens wat verbeteringen willen doorvoeren, die het geheel naar een wat hoger niveau te tillen. Mijn handen begonnen al te jeuken. Het lijkt ons leuk om zoiets te mogen doen met een gratis kampeerplaats als vergoeding.
's Middags hebben we een wandeling gemaakt. Het is heerlijk weer. Vooral de stukken in de schaduw van de bomen waren een verademing. We passeerden een veld met dahlia's. Het schijnt een of andere attractie te zijn, die door lokale bedrijven wordt gesponsord. Nee, ik heb niets geplukt.