zondag 13 september 2020

Eigen sanitair

 Vanwege de kleinschaligheid van de camping, beschikken we omwille van de coronaregels over eigen sanitair. De ruimtes zijn dermate klein, dat de toegangsdeur op slot moet als er iemand in het gebouwtje aanwezig is. Dus de deuren van de douchecel en het toilet hoeven niet eens dicht.
Na een goede nachtrust, Fenna was wel wat onrustig vanwege het geblaf van honden in de verte, gingen we aan het ontbijt. Heerlijk, wat een gemak hebben we van de Omnia wonderpan. In die pan kunnen we o.a. broodjes en croissants afbakken. En wat geurt het dan lekker!
Tijdens de ochtendwandeling met Fenna bleek mijn ouwe trouwe fotocamera het niet meer te doen. Het apparaat krijgt de lens niet meer uitgeschoven. Ik had direct het vermoeden dat er een korreltje zand of zo tussen gekomen was. Op de rand van een van de ringen zag ik krasjes zitten. Maar ik heb nog zo'n camera. Exact dezelfde. Die heb ik zo'n 5 jaar geleden gekocht voor een prikkie. Alleen.... dat ding ligt thuis.
Ik zag ook dat een van de campers vertrok. Nu staan wij er nog met een andere, maar ook die gaat straks weg. Dan staan we hier helemaal alleen. Hoera! Lekker rustig.