donderdag 24 september 2020

Ik kon het niet laten lopen

Afgelopen vakantie hebben we 's avonds naar films op dvd's gekeken. Met name Sonja slaat die schijven geregeld gratis aan de haak. De bekeken video's gaan vervolgens weer gratis de deur uit om plaats te maken voor andere. Elke avond een filmpje kijken is ook niet alles hoor. Zoals bekend ben ik geen lezer. Sonja des te meer.
Toen ik gisteravond wat op een verkoopsite aan het grutten was, zag ik een leuke set om gratis tv te kijken. Zo'n digitenne-systeem waarmee de zenders Ned 1, 2 en 3 ontvangen kunnen worden en regionale zenders. Omdat we in het voor- en naseizoen de bus ook gebruiken, in Nederland, lijkt me zo'n digitenneset erg handig. De tv is er al.
Na contact met de verkoper hier in de polder bleek, dat de complete set overbodig was geworden. Hij is in een caravan gebruikt. Er zit ook een tv bij. Eentje van het kaliber dat wij al voor in de bus hebben. En dat alles voor een paar tientjes. Ik heb de set dus gekocht. 
Wat een dag! Tijdens mijn gerommel op het www, vond ik een advertentie, waarin iemand 2 accu's te koop aanbood voor..... mijn B&D accuboormachine! De verkoper heeft zijn boor laten vallen (komt mij bekend voor) en die doet het nu niet meer. Rest nog beide accu's en een lader. Daar vroeg hij €5,=  voor! Er komen nog wel verzendkosten bij. Die zijn twee euro meer dan de accu's met lader. Dus voor € 12,= is de boor nu voorzien van en (extra) accu's en een lader! Het ventje kan dus aan de slag.