maandag 9 december 2019

Van het een komt het ander

De kerstattributen zijn weer tevoorschijn gehaald. Ze liggen bijna een jaar lang op zolder, onder het dakbeschot achter een wandje. Het weer tevoorschijn halen van de kerstspullen leidde tot het zien van andere spullen. Ze zijn bewaard vanwege je weet maar nooit. Omdat ik toch van plan was vandaag naar de Milieustraat te gaan, vanwege een oud matras uit Utrecht, is besloten die lang bewaarde spullen ook maar weg te doen. Er was ook nog een dubbel eenpersoonsbed bij. Samen met een oud kastje en een aftandse, beklede kubus / zitje was de bus weer aardig beladen. En dus was de bak van de bus weer gevuld met (schoon) afval. Net als voorgaande keren merk ik onder het rijden, dat de bus lekker veert en dus niet zo stug is.
Hoewel het maandagochtend is, was het erg rustig in de Milieustraat. Vanwege de verhuizing en de grote opruiming bij de kids, hebben we tot heden dit jaar aardig wat weggebracht naar de vuilstort. We hebben nog een marge van zo'n 130 kilo over.
Hoewel de kruidnoten nog niet op zijn, staat de kerstboom er weer prachtig bij, dankzij Sonja's creatieve aanpak. Nog een te gaan, want woensdag komt de kerstboom, die we op het pleintje gaan optuigen. Dit jaar kan ik nog 130 kilo kwijt. Als ik zo om me heen kijk, dan weet ik bij wie ik die kilo's zou kunnen ophalen. Na de feestdagen zullen het er nog veel meer zijn. Haha!