zaterdag 28 oktober 2017

Vreemde regels en dito handhaving

Het is toch raar, dat meneer Wilders gedaagd is vanwege zijn vraag of we meer of minder Marokkanen in ons land willen. Ik bedoel, zo'n haatimam krijgt alle ruimte om zijn zegje te doen, terwijl er nota bene sprake is van opruiing en aanzetten tot moord. Wilders wil de overlast die veel Marokkanen veroorzaken aanpakken en dus de deur sluiten en kut-Marokkanen terugsturen.  Erg hè? Terwijl zo'n imam iedereen die niet achter Allah aanholt wil laten ombrengen. Maar dat schijnt helemaal niet erg te zijn.
Beetje voor beetje sluipt de islam in onze cultuur. Een geloofsovertuiging die als een sluipmoordenaar op onze cultuur, waarden en normen jaagt. Dat soort volk laten veel politici op ons los. Net zoals Michael Panhuis op ons losgelaten werd.
Een of andere sjeik toeterde dat het tijd wordt voor een mildere islam. In het algemeen hecht ik weinig tot geen waarde aan uitspraken van mensen uit die cultuur. Ze zijn erg onbetrouwbaar gebleken. Telkens weer. Helaas. Zolang haatimams in ons land volle moskeeën trekken en anders denkende moslims daar niet tegen protesteren, vertrouw ik geen enkele moslims. Da's voor mij gemakkelijker dan uitpluizen wie wel betrouwbaar is.