vrijdag 13 november 2015

Komt er een burgeroorlog?

Dat denk ik soms. Er is steeds meer verzet tegen de manier waarop ons land geregeerd wordt. Grote, belangrijke besluiten worden genomen zonder de achterban te raadplegen. We hebben ons lot uit handen gegeven aan de EU. Er ontstaat steeds meer onvrede. De reacties worden heftiger, want niet iedereen is goed gebekt. Veel mensen voelen zich machteloos. Migranten krijgen relatief veel ruimte en waag daar als inwoner niet tegen te protesteren.
Als ik de ontwikkelingen in Duitsland volg, dan zie ik een zwalkende Merkel, die volgens mij van haar Duitsers af wil. Haar land wil ze omtoveren tot een 'bunte Republik'. Weg met dat schuldgevoel over de moord op miljoenen Joden en anderen. Weg met die typische Duitser. In plaats van een Arisch bier verzwelgend ras de halal Dambord-mens. Misschien een schrale troost voor Merkel : Amerika heeft inmiddels sinds WO2 via zijn buitenlandse politiek ook ruim 6 miljoen mensen omgebracht.
In Utrecht heeft onlangs een demonstratie plaatsgevonden van Pegida. De leden zijn geen mensenhaters, maar verontruste burgers die de ongebreidelde komst van veel migranten niet zien zitten. Wat gebeurde er eigenlijk in Utrecht?
Daar voegden zich stiekem politieagenten in burger tussen de Pegida demonstranten. Dat gebeurt overigens vaker, dat de politie infiltreert c.q. undercover gaat. Maar in dit geval gingen de infiltranten een stap verder : Ze begonnen zogenaamd met elkaar te vechten. Bedoeld om rellen op gang te brengen? Er zijn opnames van gemaakt, maar helaas willen media ze niet publiceren. Stel je voor : gewoon eerlijk nieuws.
In Duitsland en Oostenrijk zijn de verkopen van wapens schrikbarend gestegen. Men wil zich wapenen vanwege de grote onrust veroorzaakt door de immense stroom migranten. In Zweden is het aantal misdaden gigantisch gestegen. Ik zag cijfers van 1400% stijging! Maar....sssst! Niet verder vertellen hoor.