maandag 28 juli 2014

Goedkoop kamperen

Goedkoop is vaak duurkoop, maar wie goed oplet kan met succes goedkoop kamperen. We zijn al jaren lid van de SVR, Stichting Vrije Recreatie. Bij die stichting zijn campings aangesloten van boeren. Er zijn campings op bedrijven die nog volop draaien. Andere zijn bijna helemaal overgestapt naar de recreatiesector.
Wie bij de boer wil kamperen en via de website een leuke plek wil uitzoeken, moet lid zijn. De betreffende boeren zijn dat ook. Ook dit jaar hebben we weer bij een boer gekampeerd. Voor twee volwassenen met een hond en caravan betaalden we 14 euro per nacht. Het douchen en warm water was (in dit geval) gratis. Net als de Wifi. Voor de twee nachten afwezigheid (bruiloft) hoefden we slechts 5 euro per nacht te betalen! Hoezo goedkoop?
Bij de SVR zijn ook boeren uit de omliggende landen aangesloten. Dus er is keus genoeg. Tenzij je een tropisch zwemparadijs, restaurant met uitgebreide menukaart, tennis- en golfbaan en animatieteam zoekt. Maar ja, dat red je niet voor die 14 euro per nacht. Goedkoop kamperen doen we bij de boer.