dinsdag 29 juli 2014

Geen WK 2018 in Rusland!

Eerlijk gezegd mag men van mij het WK in Rusland boycotten. Maar de maffia van de FIFA zal wel de nodige roebels van Poetin hebben ontvangen in ruil voor het WK. Zo stil als Rusland was ten tijde van de crash van vlucht MH17, zo druk reageert men nu. Poetin wil ook deelnemen aan het onderzoek, 'om de objectiviteit te bevorderen'. Nou, als er een land is waar gemanipuleerd wordt met de waarheid (heette dat blad van de communisten niet zo?) dan is het Rusland wel. Waarom emigreren de separatisten niet naar Rusland? Veel landgenoten hebben dat ook gedaan. In plaats van bijvoorbeeld de Veluwe af te scheiden van Nederland en bij Zuid Afrika te trekken, zijn ze geëmigreerd.
We hebben inmiddels ervaren wat de moraal is van Oekraïners die zich Russisch voelen. Die Barbaren hebben weinig op met menselijkheid. Dat ze zich graag bij Rusland willen aansluiten lijkt mij logisch. Soort zoekt immers soort?
De FIFA wil dat onmenselijk gedrag belonen met een WK. En dat kan dus niet. Het wordt tijd om de rug te rechten : geen WK in Rusland! Het is ook in dit geval dom te denken dat politiek en sport te scheiden zijn.