vrijdag 25 juli 2014

Een camper bekijken

Het luidruchtige stel is opgehaald door...pa. Dus afgezien van het luidruchtig gepraat ook geen zware hoestbuien meer van de jongeman, die, net als zijn vriendin, rookte als een ketter. Ze bewoonden de tent naast mijn rechtervoet (foto). Op de grond ligt een van hun fietsen. De andere ligt rechts net buiten beeld op de grond. Waarschijnlijk om de standaard te sparen. De tent stond altijd wagenwijd open en zag eruit alsof er een bom ontploft was. Ze gingen geheel conform hun gedrag weg : met geruzie met pa.
Tussen mijn twee grote tenen (foto) in staat een camper. Een Mercedes van 21 jaar jong. Volgens Sonja is hij van binnen mooi licht van kleur. Ze heeft hem uitgebreid bekeken en met de eigenaren gesproken. Een leuk ding, dat wel. Alleen is ze niet zo gecharmeerd van de wc en douche. Die nemen in haar ogen onnodig veel ruimte in. Het is ook een gedoe om het bed uit te klappen. Uitgeklapt staat ie pal voor de schuifdeur. Het leuke van campers bekijken is de ideeƫn die je opdoet voor wat betreft de inrichting. Veel gebruikers hebben zo hun plus en minpunten als het over hun camper gaat. Inmiddels is komen vast te staan dat er geen wc en/of douche ruimte in komt en dat het bed bij voorkeur een vaste opstelling achterin moet hebben. Net zoals in onze caravan.
Het zal nog wel enige tijd duren eer wij een camper gaan aanschaffen. We mikken op de zomervakantie van 2016. Tenzij.....