zaterdag 26 juli 2014

De vakantie bijna voorbij

Een nieuwe hoed...
Het is altijd weer een heel gedoe om de caravan leeg te maken en vervolgens alles op te ruimen dan wel apart te leggen voor de (af)was. Ook de auto moet eraan geloven, want Fenna maakt er een flinke puinbak van. Nou ja, dat laatste valt reuze mee. Ik moest alleen het kleed op de achterbank stofzuigen.
Even liet ik de boel de boel, om een emmertje sop te gaan halen. Toen ik terugkwam was het kwaad al geschied : een dakhaas in de auto! G@&#$*!! En het rook naar kattenpis! Heeft dat rooie beest, nee niet Tom, in de bak staan sproeien. Had ik nu maar Fenna niet achter het hekje gelaten. Die had vast en zeker dat beest even op zijn staart getrapt, zodat ie met een luide "Miaaaauw!! er vandoor was gegaan. Ik heb maar alles uit de kofferbak gehaald en schoongemaakt met een sopje met chloor erin. Ik had toch niets te doen, hè? Het spul, een paar plastic tassen, een speciaal hondendekkleed (van een soort latex) en het vloerkleedje van kunstgras, hangt nu te drogen.
De caravan is leeg en weer brandschoon. Daarna heb ik alsnog het kapje van de rookgasafvoer geplaatst. Ik zou dat tijdens de vakantie nog doen, maar ik had er toen geen zin in. En je weet alles moet leuk blijven. Vooral klussen.
De vakantie is nu echt bijna voorbij. Alleen nog de caravan wegbrengen. Maar dat doe ik pas maandag. Als ik zin heb. Ik heb nu een kater van die k*tkater.