dinsdag 29 juli 2014

Even over Lelystad

Richting Dronten
Deze nog jonge week hoorde ik dat de vrachtwagenchauffeur, die aangifte gedaan had omdat hij in Lelystad was overvallen, gelogen heeft. Hij had het verhaal uit zijn duim gezogen. Dat krijg je als je zo lang achter het stuur zit. Dan ga je vanzelf rare dingen verzinnen. Ik neem aan dat Lelystad aangifte gaat doen tegen deze chauffeur. Hij heeft immers de goede naam van de stad geweld aangedaan, bezoedeld. De stad heeft veel geld uitgegeven voor positieve pr en dan krijg je dit.
Het Bovenwater heeft weer last van blauwalg. Ook na mijn vertrek uit Haven, is de kwaliteit van het water dus niet verbeterd. Ergo, het ligt niet aan mij. Toch wil men aan het Bovenwater zeer dure woningen bouwen. Mensen met zoveel poen kunnen wel tegen een zeperd. Toch?
Jammer en triest van het incident in de Stavorenstraat. Het was er altijd erg rustig, totdat vorige week een patiƫnt om het leven kwam na een incident met een begeleider.
Van goede kennissen begrijp ik, dat de vervuiling in de wijk erg toegenomen is. Men hunkert naar mijn terugkeer. Graag drie keer per week, om de boel wat schoon te houden. Ik moet hen teleurstellen. De arbeidsvoorwaarden maken namelijk geen melding van koffiepauzes.