maandag 28 december 2020

Watersnood

Geen ramp, maar wel een vervelend oponthoud. De vloer van de loods stond deels blank. Ik was magazijnstellingen aan het voorbereiden voor de verhuizing. Terwijl ik daarmee bezig was, zag ik plots een stroompje water onder de stelling vandaan komen. Ik ging op onderzoek uit en zag aan de andere kant een gebruikte cv ketel op de grond liggen. In een plasje water. Ik dacht dat er blijkbaar nog wat water in de ketel heeft gezeten en ging verder met mijn werk. Niet veel late verleit ik de loods om buiten wat te doen.
Toen ik terugkwam, stond het magazijn blank! Ik begreep er helegaar niets van. Zoveel water kan er toch nooit in die cv ketel hebben gezeten?
Ik ging als de wiedeweerga onderdelen die in dozen verpakt waren van de vloer halen. Terwijl ik daarmee bezig was, zag ik plots achter een rol dakbedekking een kraan die openstond! Ik heb hem direct dichtgedraaid. Nooit geweten
dat zich daar, achter die stelling een kraan bevond. Mijn vermoeden : Tijdens mijn werk met de stellingen, is een rol dakbedekking tegen de kraan gevallen en heeft die in zijn val opengestoten.
Daarna heb ik met een wisser en blik zeven emmers water van de vloer verwijderd. Ik kreeg er een kromme rug van. Voor de zekerheid heb ik de kraan extra stevig dichtgedraaid. Tegen 4 uur 's middags ben ik weer naar huis gegaan. Ik was bekaf. 's Morgens was ik al bezig geweest met opruimwerk. Ik ben daarvoor naar de Milieustraat gereden. Dus ik ben de week goed begonnen. Dat wordt dus lekker slapen vannacht. Haha!