donderdag 17 december 2020

De keerzijde

Afgelopen maanden heb ik erg veel berichten gelezen over het coronavirus. Ik ben tot de conclusie gekomen, dat er net zoveel deskundigen zijn die van mening zijn dat de reactie op het virus overdreven is. Ze waarschuwen ook voor de manier waarop een vaccin geproduceerd wordt : veel te snel. De effecten op langere termijn zijn onbekend en niet alle bijwerkingen worden vermeld. Velen geven daarom het dringend advies je niet te laten vaccineren; te veel risico's. Mensen die dat toch doen, zijn in wezen proefkonijnen, zo wordt gewaarschuwd. Sommigen van hen waarschuwen voor het gevaar van het vaccin voor wat betreft de samenstelling, de ingrediënten. Zelf zie ik daar de link met mensen als Gates en Zuckerberg : vloeibare geheugens / chips. En die met de financiële wereld, de andere miljardairs, en hun gezamenlijke belangen in de farmaceutische, de financiële, automotive en technologische wereld.
In andere berichten wordt gewezen op de zeer hechte band tussen de farmaceutische industrie, de financiële en de technologische wereld. Men vraagt zich af waarom mannen als Zuckerberg en Gates (informatietechnologie) zo nauw betrokken worden bij deze gezondheidskwesties. Men is unaniem van mening, dat mondkapjes eerder schadelijk zijn dan dat ze zouden beschermen en dat de PCR test zeer onbetrouwbaar is. Zo heeft men bij 1 persoon drie uitstrijkjes achtereen gemaakt. De eerste en laatste waren negatief, de middelste positief. De test reageert bijvoorbeeld ook positief op coca cola. Er wordt zelfs gesteld, dat er nauwelijks nog sprake is van corona. Opvallend genoeg is daarover hier niets in de officiële nieuwszenders te horen. Gelukkig in Duitsland en andere landen wel. Rutte vermeldt bij de stijging van het aantal 'besmetten' (moet zijn 'getesten', omdat de pcr test onbetrouwbaar is gebleken) niet, dat het aantal testen ook flink stijgt. Rutte moet over relatieve aantal spreken en dat doet ie niet. Een relatief cijfer geeft dan aan, dat het aantal 'besmetten' nauwelijks gestegen is. Opgeblazen cijfers dus. Het OMT baalt van dit soort andere berichten en kwalificeert ze net als andere die bevindingen en adviezen van het RIVM weerleggen, als nepnieuws. Tja, een ambtenaar heeft altijd gelijk. Ook als ie ongelijk heeft. Kijk maar naar de Belastingdienst.
Geen van de andersdenkende deskundigen is van mening dat het virus ongevaarlijk is. Men wijst er wel op, dat de pandemie een politieke, financiële en technologische is geworden. We worden niet getroffen door een virus, maar door een politiek beleid.
Ik vind het jammer en verdacht, dat de tegengeluiden uit de media worden gehouden. Weer een teken hoe eenzijdig de main stream media berichten en hoe zij de massa manipuleren.
Samen met mijn eigen klachten, heb ik daarom besloten me niet te laten vaccineren. En het kapje draag ik, omdat ik € 95 veel geld vind. Voor de rest bescherm ik mezelf. Wat anderen doen mogen ze zelf bepalen.