maandag 14 december 2020

Wantrouwen

Soms vraag ik me af : kan iemand met een gigantische bankrekening ook een gigantisch groot hart hebben? Ik heb het o.a. over meneer Bill Gates en zijn vriendjes, die zich zo graag als weldoener profileren. Je weet wel, Bill die arme negerkinderen in Afrika een computer wilde geven. Over opleiding, energievoorziening en andere randvoorwaarden sprak hij niet. Over honger en slechte gezondheid, zei meneer Gates helemaal niets. Waarom dan een computer?
Volgens mij hebben de echte weldoeners een zeer kleine bankrekening. Dat zijn mensen die bijna alles weggeven. De bedragen die Bill doneert zijn slechts een fractie van zijn vermogen. Wat dat betreft is onze € 50 of € 100 relatief eerder gigantisch.
Ik was ook erg verbaasd te lezen, dat Gates zich zo nadrukkelijk bemoeit met onze gezondheid m.b.t. het coronavirus. Aan de andere kant ook weer niet, want het gaat Gates net als Zuckerberg immers louter om geld. We moeten hun producten afnemen en waar geld te halen valt zijn Gates c.s. aanwezig. Bill Gates wil ons graag vaccineren. Bill Gates is ook erg gecharmeerd van nanotechnologie, vloeibare chips. Gates wil graag de mensheid in aantal veranderen en controleerbaar maken. Vooral het laatste komt mij afschrikwekkend over. Maar Gates ventileert dat, alsof het heel gewoon is. De familie Gates is een fervent aanhanger van abortussen, want de kans van slagen bij een kleinere omvang van de wereldbevolking is vele malen groter. Iets wat Gates zelf gezegd heeft. Gates was in oktober 2019 ook aanwezig in Wuhan, waar hij op een soort brainstormachtige sessie met andere miljardairs (zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zeg wie u bent, meneer Gates) een verhaal afstak over een wereldpandemie en wat zij daaraan / daarmee zouden kunnen doen. Wat er daarna gebeurde is bekend. Wat de farmaceutische en IT industrie daarna deden / doen, wordt stil gehouden. Soms vraag ik me af wat het verschil is tussen Adolf Hitler en Bill Gates c.s. Soms vraag ik me af waarom regeringen waaronder de onze, zo klakkeloos achter dit soort figuren aan holt. De invloed van de linkse wereldmacht is dermate groot, dat zelfs politieke partijen als de VVD naar links buigen. Daarom is er de mondkapjesplicht : we moeten nu al gehoorzamen. Daarom geloof ik Donald Trump toen hij zei : "Ze zijn niet achter mij aan, maar jullie! Ik sta hen slechts in de weg." Om die reden is er wat mij betreft sprake van een politieke pandemie. Angst zaaien is de manier om mensen zich te laten vaccineren, om ze te laten gehoorzamen. Vaccinatie is de volgende stap naar beheersing van de mensheid. We worden robots in een super-socialistische wereld. De wereld moet louter om geld draaien. Gelukkig zal ik dat niet meemaken.