dinsdag 22 december 2020

Wanprestaties

Na het afbreken van de gezondheidszorg, heeft meneer Asscher (PvdA) ook nog veel landgenoten via de Belastingdienst (Toeslagenaffaire) laten opjagen, shamen en kaalplukken met als uitgangspunt discriminatie en racisme. Met gevolg veel langdurig psychisch en financieel leed bij de getroffen gezinnen. En wat zegt de achterbakse lafbek? Sorry. 
Als ouder iemand ken ik de PvdA als de partij die iedereen in een auto wilde, iedereen minstens het minimumloon (ook al bleef de prestatie ver beneden gewenst niveau), iedereen een eigen huis enz. Maar het was dezelfde partij, die al die 'verworvenheden' net zo gemakkelijk weer probeerde terug te draaien. Ik blijf links wantrouwen.
Net zoals overigens de quasi christelijke CU. Tot op heden hebben zij zich achter het geld geschaard en zijn ze akkoord gegaan met de afbraak van de zorg en stemde onder meer tegen een loonsverhoging in die sector. Er was niets menselijks laat staan christelijks bij. En nu? Met de verkiezingen in aantocht wil de partij zich plots christelijk / menselijk gaan manifesteren. CU mensen ken ik tot nu toe als farizeeƫrs, huichelaars.