dinsdag 18 augustus 2020

White privilege?

Waarom klagen Aziaten niet over white privilege en andere kleurlingen wel?  Ik zeg het maar : wij zijn niet lui. Wij hebben ook geen zelfmedelijden en wij lopen niet zo te sjouwen met het verleden. Wij weten, dat enkel de mensen die zich kunnen aanpassen (inburgeren) zullen overleven. Als iets ons niet lukt, wijzen we niet naar blanken of andere kleurlingen. Dan gaan we bij onszelf te rade. Wij zijn ambitieus en willen de mouwen opstropen.
White privilege is een vorm van uiting geven aan jaloezie. Hetzelfde willen hebben/krijgen als de ander, maar er niets voor willen doen. Na een afwijzing heb ik nog nooit gedacht aan iets als white privilege of discriminatie. Ik was al bezig met de volgende poging. Doorzetten dus. Tegenslagen overwinnen. Veel white privilege volgers doen nauwelijks een poging. Stel je voor, werken voor je geld. Nee, dan is klagen en met een uitkering (van o.a. blanke werkende mensen) tegen anderen schoppen een stuk gemakkelijker. Of zoals een 'white' zei : 
"I am a broke ass white guy...barely struggling to get by...and I am pissed off about Asian privilege!!  How dare they succeed through hard work and emphasis on education, strong family values!"