dinsdag 18 augustus 2020

Weg met die zooi!

 Minister Carola Schouten mag wel heel veel boerengezinnen lastigvallen, maar andersom mogen boeren dat niet met Schouten en haar gezin. D66 vindt dat de president van Wit Rusland naar zijn volk moet luisteren. Volgens mij doet Loekasjenko dat op dezelfde manier als D66.
Vanmorgen ben ik twee keer naar de Milieustraat geweest. De eerste keer met afval, dat gratis ingeleverd kan worden. De keer erna met afval waarvoor ik moest dokken. Al met al was ik € 10,= kwijt exclusief de kosten per km. De laatste zijn bijna nihil, want ik hoef maar een paar kilometer te rijden. Telkens wanneer ik de Milieustraat verlaat, heb ik een opgelucht gevoel. Gewoonweg omdat ik van de rommel af ben. Het was overigens erg stil vergeleken met een paar weken geleden. Toen was er een corona-file en dus een wachttijd. Nu kon ik beide keren gewoon doorrijden tot aan de slagboom. Ik was blij dat ik de bus first in, last out geladen had. Ik reed van locatie naar locatie en kon het afval zo van bovenaf uitladen.
Omdat het bed opgemaakt is, heb ik er eerst een oud gordijn overheen gegooid. Ik had geen zin om het bed te verwijderen. Binnenkort gaan we toch weer op stap. Als alle schoolvakanties voorbij zijn. Lekker rustig! Yeah!
Onlangs schreef ik nog iemand over onze bus. Dat hij ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Ik zie mensen niet snel al die troep in hun witte, glimmende, dure, chique camper vervoeren. Volgens mij is daar niet eens ruimte voor.