zondag 16 augustus 2020

Ik weet het niet hoor

* Er zijn mensen die per se naar een land willen waar het coronavirus flink huishoudt, om daar vakantie te vieren.
* Er waren bij de rellen zo'n 100 herrieschoppers aanwezig. De politie heeft één arrestatie verricht.
* Ondanks de hitte laten mensen hun hond naast de fiets rennen.
* Weer thuis na het boodschappen doen, vergeet een stel dat hun kindje van 2 jaar nog steeds in de auto zit. Dankzij voorbijgangers werd het gered.
* Een kindje van 3 jaar wordt gezocht.
* Voor een supermarkt in Noord Deurningen die de coronaregels overtreden heeft, staat een kordon agenten.
* De helikopter is niet vanwege technische problemen neergestort.
*Ze heeft een tijdje voor Zwarte Piet gespeeld. Om als omhooggevallen artieste toch in beeld te blijven, loopt ze met een bord waarop staat dat ZP discriminatie is.
*Als een haas er vandoor gaan als er volgens afspraak gestemd gaat worden over een loonsverhoging voor personeel in de zorg.
*Er zijn rellen in Nederlandse en Belgische woonwijken waar relatief veel Noord Afrikanen wonen. Maar dat is niet zo volgens bepaalde media. Volgens premier Rutte is er in ons landje geen Marokkanenprobleem.
*De Democraten verwijten Trump racisme en discriminatie. De Dems zochten zelf een vice president die zwart en een vrouw is.
*Rutte doet een zielig verhaal over zijn ouders in Indië. Hij verraadt ze door gemaakte afspraken te blijven weigeren na te komen. Doet me denken aan Van Rijn (sloper van de zorgsector), die zijn eigen ouders in de kou liet staan m.b.t. de zorg. Politici hebben geen geweten.