maandag 24 augustus 2020

Het land uitzetten

De alsmaar toenemende overlast van import-medelanders moet gestopt worden. Want ook slechte voorbeelden doen volgen. De straatbendes groeien onder leiding van deze bevolkingsgroepen. Men weigert structureel zich aan te passen en mee te doen. In plaats daarvan worden wij geteisterd door criminaliteit, mishandelingen en vernielingen. Het streven naar gelijke behandeling wordt ook tegengewerkt en regelgeving wordt genegeerd. Weleens gezien hoe iemand die gewend is vrouwen als zijn mindere te behandelen met onze vrouwelijke handhavers en andere vrouwen omgaat? De minachting straalt er vanaf wanneer zo'n man door een vrouw wordt aangesproken. Diezelfde minachting zie ik terug bij anderen, vooral jongeren, ten opzichte van Nederlanders. Maar ze houden wel hun hand op om van diezelfde Nederlanders een uitkering te vangen.
Er zou een wet aangenomen moeten worden om import-criminelen en ander ongewenste immigranten met gezin en al terug te sturen naar het land van herkomst. Lik op stuk beleid voeren. Veel ellende wordt veroorzaakt door de ouders.
Hier in de straat sprak ik een meneer met een Marokkaanse achtergrond. Hij ging er vanuit dat ik net als hij anti-Nederland zou zijn. Hij vond het als voormalig gastarbeider (hij is met pensioen) een goede(!) zaak dat de generaties met zijn culturele achtergrond de Nederlanders te grazen nemen. O.a. door niet te werken, te rellen en ons zaken af te nemen. Meneer vond zichzelf slecht behandeld toen hij nog werkte. Dat er sprake is van een andere Nederlandse generatie deed niets af aan zijn wraakzuchtige visie. Het enige wat ik deed was luisteren en wat open vragen stellen om meer van zijn voor mij onthutsende stellingname te horen. Het kwam mij erg vijandig en wraakzuchtig over. Ik ben bang dat dit een veel voorkomend iets is, gezien het afstandelijk gedrag van ouders ten opzichte van hun overlast veroorzakende kinderen. Kijkend naar een land als Amerika glijden wij hier af naar een soortgelijke situatie met straatbendes en alles wat daarbij hoort. Tenzij men alsnog een veel strakker beleid gaat voeren.