dinsdag 11 augustus 2020

Moed of immigratie?

 Volgens de burgemeester van Amsterdam heeft de jonge Bas voor zijn moed met de hoogste prijs, zijn leven, moeten betalen. Ik vraag me af of het inderdaad zijn moed was, die hem het leven gekost heeft. Of is zijn dood (het zoveelste slachtoffer) het een gevolg van het ongebreideld immigratiebeleid waarin o.a. mensen die zich al in een AZC misdragen toch toegelaten worden? Ik zeg het maar gewoon, de dader was duidelijk geen kaaskop. Of een bruin iemand met mijn mentaliteit. De stad Amsterdam wordt geteisterd door misdaad. In mijn beleving betreft het telkens weer daders met een andere culturele achtergrond dan de Nederlandse. En ja, die daders hebben nu eenmaal geen blanke huid.
Ik weet dat men mijn gedachtegang polariserend vindt. Helaas blijkt de andere gedachtegang schadelijk en helaas ook dodelijk te zijn.
De overweging een apart azc in te richten voor op voorhand criminele asielzoekers en hen die zich weigeren te conformeren aan onze gewoontes, geeft aan hoe slap men is. En wie zijn de dupes? Onbegrijpelijk dat de overheid ook roofdieren toelaat in het kippenhok dat Nederland heet.
Het is al langere tijd zo, dat men beter niet te koop kan lopen met dure hebbedingetjes zoals sieraden. De tijd van een touwtje uit de brievenbus is helaas al lang geleden geschiedenis geworden. Tegenwoordig is alles anders. Van alle kanten worden mensen belaagd door het boevengilde. Zelfs bij de overheid en in de kerk zitten boeven. En ja, ook thuis worden we belaagd. Niet alleen aan de deur, ook via de tv, de computer en de telefoon. Het wachten na deze laffe moord is de enorme aandacht hiervoor in de media inclusief een White Lives Matter Too beweging met heel veel knielende mensen. Maar ik ben bang, dat....