dinsdag 25 februari 2020

Van de openbare school?

Zou de dader van de aanslag op de carnavalsstoet (daar Rosenmontagsumzug genoemd)  in Volkmarsen soms ook een band met een openbare school in Zevenaar hebben? Is ie soms ook tegen carnaval vanwege de RK achtergrond? Ach, tegenwoordig weet je het niet meer. Er wordt tegen alles en nog wat geageerd. Niets is meer gewoon. Vanmorgen heb ik een uitlaat zwart gespoten. Ja, ZWART! Het mag nog of loop ik al achter?
Tijdens het carnaval wordt met alles en iedereen de draak gestoken. Dus ja, ook over bevolkingsgroepen. Zoals over Marokkanen, Surinamers, Aziaten, Kaaskoppen, politici enz. Alles mag, zolang er maar geen grappen over Joden gemaakt worden.
Afgelopen dagen weer rare berichten in het nieuws. Zo zou in Amsterdam de daling van de criminaliteit gestopt zijn. Vandaag hoor ik dat met name de drugscriminaliteit in de hoofdstad blijft stijgen. Tja, wat is het nou? Ik weet zeker het laatste.
De toename van steekwapens (mes op zak) is volgens het nieuws in ons land een cultuur geworden. Onzin. Dat gedoe met vuur- en steekwapens is al heel lang van een bepaalde cultuur. Een cultuur uit andere werelddelen. Onze cultuur is er een van fietsende zachte heelmeesters en open deuren.
Niemand staat boven de wet, zegt men. Behalve wanneer je in een AZC zit of hier illegaal bent, zeggen linkse mensen.
Tegen Alberto Stegeman is een taakstraf geëist. Hij was zomaar een kazerne binnengewandeld. Tegen de commandant van de kazerne is niets geëist. Logisch, want militairen huilen tegenwoordig ook : "Dat wil ik niet!"
Nu het zo hard waait en regent, koelt de omgeving behoorlijk af. Dat lijkt me niet leuk voor de klimaatgekkies.