maandag 17 februari 2020

Het nieuws

-In Oekraïne zijn alle aanklagers van het MH17 proces ontslagen. Als reden geeft men op, dat men de corruptie onder justitie bestrijdt....
-Het Rode Kruis vraagt om geld vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Als ik heb al moeite om voor mijn eigen gezondheid te betalen, dus laten die Chinezen met hun sterke economie het zelf maar betalen.
Opvallend is de snelheid waarmee men complete ziekenhuizen uit de grond weet te stampen. Misschien kunnen die Chinese bouwvakkers het vliegveld van Berlijn afmaken en naar hier komen om huizen te bouwen.
-Het antisemitisme groeit in ons land. Het schijnt dat ik het altijd eens moet zijn met de (politieke) daden van Israël. Als ik het oneens ben, dan ben ik pardoes een Jodenhater. De staat Israël mag van mij met pensioen. Die na-oorlogse kunstgreep is mislukt. Ben ik nu een enorme Jodenhater? Nee hoor. Ik heb alleen erg veel moeite met onrecht, machtsmisbruik, discriminatie, onmenselijkheid en landjepik.
Ik vind dat men de Jodenhaat wat meer zou moeten differentiëren in echte haat jegens Joden (zoals door veel islamieten / Arabieren) in het algemeen en haat vanwege de politiek, zoals die gevoerd wordt door de regering van Israël. Ik durf te stellen dat de toenemende Jodenhaat ook te maken heeft met de immigratie. Maar zoals gewoonlijk blijven veel waarheden helaas verborgen.