zaterdag 19 augustus 2017

Verhuizen

Vanmorgen ben ik met Ben meegegaan om wat kantoorinrichting te verkassen. Hij had een joekel van een aanhanger achter zijn bus hangen. Een tandemassers. Eerder had ik hem mijn hulp aangeboden, toen hij over de klus sprak. Dus stond ik vanmorgen om 8.00 uur buiten. Het regende niet meer. Ik dacht nog even aan de bezoekers van Lowlands. In de nattigheid en de prut feestvieren. Met recht feestvarkens. Vooral voor wie het terrein op maandagochtend heeft gezien. Wat een kolere bende laten die feestvarkens achter.
Vanwege de klus had ik een lange broek aangetrokken. Wat een vreemd gevoel na al die weken in de korte te hebben rondgelopen.
Wij hadden het droog en we hielden het zo. Dankzij de enorme aanhangwagen en de trekkende bus hoefden we slechts twee keer heen en weer te rijden, om de hele mikmak over te brengen. Maar wat een gesjouw zeg. Tja, dan merk ik dat mijn lijf een jaartje ouder is geworden. Maar ik heb geen rare bewegingen gemaakt en zware spullen met verstand getild. Er was wat tijd voor nodig om te beseffen, dat mijn geest jonger is dan mijn lijf. Maar zo gaat het prima.