maandag 28 augustus 2017

Een bijzondere camperplaats

Afgelopen weekend waren we weer op pad. Dit keer waren we op uitnodiging naar de kop van Noord Holland gereden. Daar werd ons een plekje aangeboden op een wel heel bijzondere camping. Oké, het uitzicht was niet als gewoonlijk 😄. Maar de rest compenseerde dat meer dan genoeg. De camper was dit keer enkel een slaaphok. Onze gastheer en -vrouw ontvingen ons en Fenna hartelijk. We hoefden niets meer te doen, dan te genieten. En hoe! Onze gastheer en -vrouw deden flink hun best! Het weer werkte ook prima mee.
We hebben op de zaterdag gefietst. Naar Den Oever, waar de Visserijdagen gaande waren. Een leuke rit. Niet alleen voor ons, ook voor Fenna. Ze kon langs de Waddenkust lekker loslopen. Onderweg heeft ze ook gezwommen.
In Den Oever hebben we wat rondgekeken. Het feest voltrok zich voornamelijk bij de haven. Daarna hebben we een visje gegeten. Tegen een uur of zes reden we weer huiswaarts. Het was inmiddels zacht gaan regenen. Maar die nattigheid zorgde voor een aangename verfrissing onderweg. Er stond wel wat meer tegenwind. Dat was dus flink trappen. Ik weet niet wat het meest pijn deed, mijn kont of mijn bovenbenen. Haha! Maar de volgende dag heb ik er niets van gemerkt.
Zondag ging iedereen, behalve Fenna en ik, kijken naar een handbalwedstrijd van de kleindochter. Zelf keek ik naar een interessante video over de Marine in de jaren 50 en 60. Daarna ben ik de camper gereed gaan maken voor het vertrek.
Na terugkomst hebben we pannenkoeken gegeten. Ook de broccolisoep smaakte uitstekend! Aan alles komt een eind. En dus vertrokken we zondag tegen 19.00 uur weer richting Dronten. We hebben genoten! Jan en Petra, hartstikke bedankt voor een super leuk weekend!