woensdag 16 augustus 2017

De minderheid telt

Het valt steeds meer op, dat minderheden zich vaker en meer gaan verzetten tegen de meerderheid. En laat het nou toevallig(?) allemaal links georiënteerde mensen zijn. Omdat er een paar zeurpieten zijn, moet Zwarte Piet worden afgeschaft. Omdat er een paar mensen vinden dat ze noch meneer noch mevrouw zijn, moet de rest maar hun sekse opgeven. Omdat een (eigenwijze) vluchteling verdrinkt moeten alle vluchtelingen gratis zwemles van ons geld.
Sinds Trump gekozen(!) is tot president demonstreren linkse mensen tegen hem en zijn besluiten. De minderheid wil telkens weer zijn zin doordrukken. Typisch links gedrag.
De democratie staat onder druk, de verdeeldheid neemt toe. Onze regering doet daar ook aan mee. Door maatregelen te treffen, waarvan ik met 100% zekerheid weet, dat de meerderheid het daar niet mee eens is. Een vervelende bijkomstigheid is ook de rol van de media. De linkse media, die eenzijdig melding maakt van quasi misstanden en/of gebeurtenissen. Zelfs onze nationale omroep is links en ver van objectief, wat het zou moeten zijn.
Een naar bijverschijnsel is, dat je vooral niet een andere mening erop na moet gaan houden. Doe je dat wel, dan ben je een racist, een vreemdelingenhater, een slavendrijver, een seksist enz. Typisch linkse reacties bij gebrek aan voldoende intelligentie.
Ik ben het ook oneens met het voorstel om herenfietsen te verbieden. Je weet wel, zo'n degelijke fiets met een notenkraker tussen balhoofd en zadel. Ik heb als kind ook op zo'n fiets gereden. Die was van mijn pa. Met mijn lijf schuin tussen die notenkraker en de trapas. En dan maar fietsen. Gevaarlijk? Welnee! Niemand droeg een helm in die tijd. Gewoon omdat men oplette en behendig was. En jongens wilden graag als een kerel overkomen.
Maar ach, de ene groep wil weer echte jongens en mannen terug, de ander wil verder het pad op met de watjes en mietjes.