maandag 13 juni 2016

Rutte en zijn kinderen

Vanmorgen, nota bene op de maandagochtend, hoorde ik dat ruim 350.000 kinderen onder de armoedegrens leven! Rutte moet zich doodschamen. Niet dat ie van mij dood moet hoor, maar van kinderen heeft ie ook al geen verstand. Ik weet niet eens hoe zijn vrouw eruit ziet.....
Rutte is ook verantwoordelijk voor het feit dat duizenden autistische kinderen geen onderwijs volgen.  Na de bezuinigingen moesten de autisten naar het gewone onderwijs. Maar de leraren hebben geen tijd en geen kennis van zaken. Overigens vraag ik me af waar al die autisten vandaan komen? Is dat het gevolg van de pil en/of maatschappelijke veranderingen?
Aan de vrouwen in de regering hebben de kids dus ook niets. Dat zijn blijkbaar ook geen echte moeders, maar kenaus met te veel mannelijke hormonen. Ze houden vol dat het zo goed gaat in ons landje. Rutte zorgt slecht voor de sociaal zwakkeren en heeft eigenlijk schijt aan iedereen die het niet met hem eens is. Ook Rutte is een ras-aristocraat die druk solliciteert naar een baan bij de EU.
Tel daarbij op het aantal kinderen uit andere culturen, dat zich 's avonds laat nog op straat bevindt en zie daar heb je nog eens duizenden kansarmen of, zo je wilt, criminelen erbij. Wat mij betreft mag men een straatverbod instellen voor kinderen jonger dan 14 jaar. Na 20.00 uur binnen, behalve als de volgende dag in onze cultuur een zon- en/of feestdag is.
Sprekend over andere culturen, ik las ergens dat we rekening moeten houden met het feit dat sommigen de ramadan houden. Ik vind het niet gewoon dat ik ook op dieet moet als iemand in mijn omgeving dat volgt. Die moet er ook maar aan wennen, wanneer ik voor haar neus een kroketje eet. Straks moet ik ook op krukken gaan, omdat iemand zijn been gebroken heeft. Niet doen dus.
Het gaat dus nog steeds achteruit in ons land. Gelukkig zien de economische cijfers er goed uit.