woensdag 31 augustus 2022

Weer in eigen voet

Het nieuws liet per ongeluk zien, hoe Oekraïense artillerie vanaf een akker met oogstrijpe tarwe beschietingen uitvoerde op Russische stellingen. De Russen schieten uiteraard terug. Met als gevolg dat de MSM op aanwijzen van Zelensky straks weer meldt : Rusland vernietigt de tarwe!
De politiek blijft in eigen voet schieten met maatregen tegen Rusland. Dit keer gaat men de eigen toeristenbranche duperen, door rijke Russen een visum te gaan weigeren. Alsof die Russen dat erg zouden vinden. Er zijn op de wereld meer en veel leukere plekken dan het quasi stoere, arrogante stipje aan de Noordzee. Trouwens heel West-Europa is steeds minder aantrekkelijk geworden voor toeristen in het algemeen. Veel Russen gaan naar Turkije en Arabische landen (Dubai).
Ik heb nog geen maatregelen gezien, die de Russen echt zouden raken. Men probeert met fake berichten doen voorkomen, alsof de Russische economie ineenstort. Let wel, als dat zou gebeuren dan wordt het Westen daarin meegesleurd. Het Westen krijgt nog steeds Russisch gas en olie. In feite biedt Rusland het Westen de tijd om maatregelen te treffen voor een complete stop van energielevering. Er wordt gesproken over gas uit Amerika. Dat is dus schaliegas. Het soort gas, waar onze politiek fel tegen is / was. Meer over de hypocrisie van het Westen :