dinsdag 30 augustus 2022

Lekker weertje


Het is 's morgens nog vrij frisjes voor deze oude man. Dus droeg ik een vest toen Fenna mij uitliet. Vanwege de aangename werktemperatuur heb ik het pleintje maar weer eens aangepakt. Ik heb slechts één deel van het groen en twee van de drie bolacacia's gesnoeid. De takken begonnen door te buigen, waardoor je niet meer onder de boom door kon lopen. Tenzij je bukte, maar de mensen hier gaan vanwege Rutte al gebukt door het leven. Daaraan wil ik me niet mede schuldig maken. 😏
Het waait behoorlijk, dus het snoeiafval vloog alle kanten op. Maar goed, dat is dan maar zo. Het vegen hield me van de straat. Ik heb één bolacacia niet gesnoeid. Omdat ik geen herrie wilde uitlokken met de bewoner van het huis waar de boom voor staat. Van die boom hebben wij geen last en dus van de knorrepot ook niet.
Het werk en het weer leidde ertoe, dat we op het bankje koffiepauze hebben gehouden. We kregen al snel gezelschap. Niet alleen het bankje, ook het pleintje zelf nodigt blijkbaar uit tot gezelligheid. 's Avonds zitten daar geregeld de Arabische mensen. Ook gezellig, vooral nu ze steeds meer rekening gaan houden met het voorkomen van zwerfafval. Zo zie je maar weer, gewoon even erover praten en dan komt het meestal goed.