maandag 15 augustus 2022

Ik lees kritiek

In Ter Apel is er weer een vechtpartij losgebarsten tussen de buitenlandse reljeugdigen. Men wil niet zeggen wat de oorzaak is. Logisch, want die ongewenste vreemdelingen worden de hand boven het hoofd gehouden. Het zal wel weer met Poetin te maken hebben. Het is natuurlijk raar, dat een gemeente vecht tegen criminaliteit van asielzoekers, terwijl een buurgemeente nog meer van die gasten wil verwelkomen. Wat dat betreft is het net zoals het groen hier in de polder. Gemeentes trekken hier meer geld uit voor het bestrijden van de eikenprocessierups, terwijl de Provincie meer eikenbomen gaat planten. Ambtenaren onder elkaar....
Er is zowaar een stukje journalistiek in een landelijk dagblad, dat kritiek heeft op het kabinet. De journalist / redactie is van mening, dat de regering slecht omgaat met de Afghanen die voor Nederland gewerkt hebben en in de steek gelaten zijn.
Kwam er maar meer kritische stukken over het regeringsbeleid. Dan zou het aantal lezers volgens mij toenemen. Nu zijn er erg veel staatskranten en dus is het nieuws erg eenzijdig. Ondanks de afspraken met Sigrid Kaag draait de Taliban de democratie terug. Wie had dat nou gedacht?