vrijdag 26 augustus 2022

Anti boeren propaganda

'Met een beetje boerenstikstof kan de woningbouw weer vooruit', kopt een onbenullige krant. Ja hoor, daar gaan we weer. Dus een koe minder en men kan weer huizen bouwen. Het geeft aan hoe gek ons landje geworden is. Veel mensen zitten vastgeplakt aan cijfertjes. Cijfertjes die een keer door de politiek samen met collega wetenschappers op papier gezet zijn als een soort nieuwe wet. Er zijn veel andere wetenschappers die totaal oneens zijn met het stikstofverhaal dat dit kabinet voert.
Het is weer een vorm van anti boeren propaganda. Men wil woningzoekenden tegen de boeren opzetten. Het zijn eerder de vluchtelingen die de woningnood groot maken vanwege hun voorkeursbehandeling.
Er was een tijd waarin de Jantjes de Dam en omgeving schoonveegden. Omdat de handhaving te wensen overliet. In Ter Apel ontbreekt het ook aan handhaving. Ik zie ontzettend veel jongeren daar, die zich ook nog eens arrogant, veeleisend en zelfs agressief opstellen. Onder hen bevinden zich veel criminelen (volgens de plaatselijke middenstand). Het zijn deze asielzoekers die ons land in veel opzichten verzieken.
Ik schudt mijn grijze hoofd maar als ik vertegenwoordigers van het COA en andere hulpinstanties hoor. Allemaal hebben ze quasi zielige verhalen. Stuk voor stuk overgevoelige watjes en woke mensen, die het opnemen voor de zogenaamde vluchtelingen en daarmee hun eigen landgenoten schade toebrengen. Nog even en er zal weer een oproep gaan plaatsvinden via Facebook voor een feestje. Een feestje in Ter Apel.