dinsdag 16 augustus 2022

Gekte

Papieren rietjes in plastic verpakking. Bomen kappen om er papier van te maken voor flyers met koppen over het behoud van bossen en bescherming van de natuur. Grote pleinen aanleggen om toespraken te houden over minder bestrating in de tuin.
Tegen jongetjes zeggen dat ze meisjes zijn en andersom en je vervolgens druk maken over psychische problemen binnen die groep.
Terwijl de overheid biogascentrales stookt, roept ze naar mij dat een open haard / allesbrander vervuilt. De overheid maakt zich ernstig zorgen over het Amazone woud, terwijl ze zelf in de top 5 van Europa staat vanwege de enorme boomkap.
De boeren produceren te veel stikstof. Behalve de boer die Overheid heet. Die mag een stukje land (Oostvaardersplassen) volproppen met grazers, terwijl er nauwelijks iets te grazen valt en eerder sprake is van ernstige dierenmishandeling dan zorg.
Volgens de regering moeten racisme en discriminatie hard aangepakt worden. De overheid zelf maakt zich geregeld (!) schuldig aan racisme en discriminatie. De overheid wijst graag met het vingertje naar anderen als het gaat om de ondermijning van de democratie. Het is de overheid zelf die de democratie structureel uitholt en vaak terzijde schuift.
Vliegtuigen zijn slecht voor het milieu. Behalve de privé jets van de rijken en de vliegtuigen waarin regeringsvertegenwoordigers reizen.
We wonen op een enorme aardgasbel, maar in Europa we betalen het meest per m3.
Vega's verzetten zich tegen vleeseters. Zelf houden ze er wel vleeseters als huisdieren op na. Ze eten zuivelproducten en doen dan net alsof ze niet weten wat er met de kalveren van die koeien gebeurt.