woensdag 24 augustus 2022

Ter Apel is het spuugzat

Ter Apel pikt het niet langer meer. Mensen zijn er klaar mee. Maar die berichten worden buiten de media gehouden, omwille van politieke correctheid. Net zoals de overlast in Kampen veroorzaakt door criminele asielzoekers van AZC Dronten. Hier een open brief van een bewonersgroep van Ter Apel : 

Beste mensen,

Wij zijn met een groep Ter Apelers bijeen gekomen om de al jarenlange problemen in Ter Apel te bespreken en wat wij er aan kunnen doen.  Wij gaan al jaren gebukt onder bestuurlijke en ambtelijke schaamteloosheid en worden bestuurd door zeer onbetrouwbare volksvertegenwoordigers zowel gemeentelijk en landelijk, dus daar kunnen/ mogen wij niks van verwachten. Die bestuurders zitten er niet voor ons.
Wij zijn klaar met die gespeelde verontwaardiging voor de camera’s en loze beloftes en lapmiddelen. Inmiddels glijd ons mooie Ter Apel steeds verder af en dit geeft o.a. veel maatschappelijke spanningen. Als wij als burgers nou nog niks doen en zo passief blijven, dan wordt er automatisch aangenomen dat wij achter deze gecreëerde asielwaanzin staan en gaat in hoog tempo Ter Apel als dorp en gemeenschap naar de verdoemenis. Als de overheid ons geen veiligheid en leefbaarheid kan garanderen, dan zit er niks anders op dan het ‘weer’ zelf te doen.
Wij als groep burgers voelen ons verplicht zowel moreel en maatschappelijk om dan maar zelf op te treden tegen deze gecreëerde massa immigratie die ons dorp overspoeld met vele mensen erbij die onze cultuur niet accepteren, die ons bedreigen (zelfs met de dood), beroven, bespugen, kinderen lokken, mensen bekogelen, bestelen, intimideren, aanranden en ga zo maar door.  De overheid doet er niks aan, en de politie mag helaas niks. Dus wat houd deze mensen tegen? Helemaal niets dus, ze hebben een vrijbrief.
Bij deze, dan doe wij het zelf als burgers. Voor ons is het duidelijk en klaar. Sluiten die COA tent en wel direct! Opvang in eigen regio met dezelfde cultuur. Grenzen dicht. Vol = vol.
Bent u er ook klaar mee, kom dan aanstaande donderdagavond 25 augustus om 19.00 uur op het Molenplein en dan gaan wij gezamenlijk even wandelen door Ter Apel. Wij hopen op een grote opkomst. Het is nu of nooit dus laat je horen. Denk aan je kinderen in wat voor wereld ze straks opgroeien. Dit heeft niks met racisme te maken maar met realisme. Dus laat je horen en laat je zien.

Wij willen Ter Apel terug!

P.s. Gemeentelijke volksvertegenwoordigers zijn niet welkom, jullie hebben je kansen gehad!