donderdag 25 augustus 2022

Vreemde wereld

Het aantal mensen dat ondanks vaccinaties plotseling sterft groeit. Reden voor bepaalde medici te adviseren een boosterprik te nemen. Men vermeldt niet de oorzaak van de hoge sterfte cijfers. Misschien sterven zij juist vanwege de vaccinaties. Algemeen is bekend geworden dat met name bloedproppen veroorzaakt door de vaccins tot klachten en zelfs overlijden leiden. Vorig jaar overleden in een tehuis op Taiwan plotseling 13 ouderen vrij kort nadat ze gevaccineerd waren. Er zijn veel meer van dergelijke gevallen bekend. De aantallen belopen wereldwijd een miljoen. Maar de overheden en farmaceuten houden stellig vol, dat de vaccins alleen genezen. Op dit moment is meer dan 90% van de sterfgevallen gevaccineerd. Vaccinatie blijkt slechts zeer tijdelijk en dan ook nog voor hooguit 70% te werken. Ik ken complete gezinnen, die na vaccinatie al drie keer ziek geweest zijn; besmet met corona.
Een baby overlijdt in een sporthal in Ter Apel. Het staat natuurlijk breed uit in de media, in de hoop dat o.a. mensen in Tubbergen door de knieën zullen gaan. Het arme kind is zich letterlijk doodgeschrokken van de reacties, schrijven de media nog niet. Ik kijk naar de ouders. Die zijn primair verantwoordelijk. Over een onderliggende ziekte schrijft de pers dit keer niet. De drukte rond de buitenslapers is erg selectief. Er slapen in Nederland al decennia veel, te veel, mensen buiten. Maar die krijgen geen aandacht van de media. De buitenslapers van Ter Apel zijn het gewend. Veel van hen zijn ordinaire criminelen die in eigen land gezocht worden. Een kwestie van buitenlandse kranten lezen, die over Nederland schrijven als een narcotica staat en een toevluchtsoord voor criminelen.
Dat Oekraïense treinen en stations worden aangevallen door Rusland lijkt me een logisch gevolg van de westerse wapenhulp. Het transport van westers wapentuig moet volgens de Russen worden gestopt of vertraagd om inzet ervan te voorkomen. Het zijn oorlog strategieën die botsen. Een zelfde overdreven aandacht voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Elk van hen krijgt aandacht. Zelfs met leeftijd en beroep. Althans, de Oekraïense slachtoffers. De ongeoorloofde inval in Irak leidde al tot ruim een miljoen(!) doden. De inval was gebaseerd op leugens van Bush en Blair die vertelden, dat het land over massavernietigingswapens zou beschikken. Die zijn nooit gevonden. Er stonden mensen te juichen, omdat zij meenden dat het wegjagen van Sadam zou leiden tot een 'Arabische lente'. Over de miljoen doden die die 'lente' met zich meebrengt, maakt niemand zich druk. Ook niet wanneer westerse landen, waaronder Nederland, burgers tot slachtoffers maakt. Amnesty en het Tribunaal hulden zich in zwijgen. Op dit moment worden Koerden gebombardeerd door een Navo lidstaat. Het is hier nauwelijks bekend, terwijl met name de linkse partijen zo begaan waren met de Koerden.
De regering voert een politiek die de gas- en oliekranen dicht doen draaien en de maatschappij ten gronde richt. Vervolgens spreken zij het volk toe vooral zuinig om te springen met de energie, terwijl de prijzen door die politiek exorbitant hoog stijgen. Ze trekken zich terug in hun dure villa's en genieten daar van hun rijkdom. En het volk? Dat zwoegt en slaapt verder.